MUKAVINTA KANKAANPÄÄSSÄ JUHAN MIELESTÄ

Juha Karvanen on Kankaanpäästä lähtöisin oleva käsikirjoittaja, jonka kynästä on lähtenyt juonenkäänteitä suomen suurimmille sarjoille kuten Salatuille elämille ja Roballe. Viimeisimpänä Juhan töistä ruutuihin on saapunut Pohjolan Laki -sarja Elisa Viihde Viaplaylle. Juhasta Kankaanpäässä mukavinta ovat pesislauantait.

Kankaanpäässä lauantaitorien lätyt ovat pakollista purtavaa aina kun sinnepäin sopivasti viikonloppuisin eksyy. Hienoa, että perinteisen torstaitorin lisäksi kesäisin järjestetään näitä lauantaitoreja – siitä onkin sitten hyvä suunnata pesisstadionille katsomaan, kun kotijoukkue lyö juoksuja juoksujen perään. Pesäpallo on sen verran lähellä sydäntä, että siitä on tullut gradukin väännettyä aikanaan. Pohjanlinnan stadionilla viihtyy kyllä lauantaina lisäksi muinakin päivinä.

Yleisestikin Kankaanpäässä on hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet – erityismainintana huiput latuverkot! Mukavaa elämää kaikin puolin siis.

Penkkiurheilua harrastat parhaiten Kankaanpään Pesäpallostadionin penkeillä Kankaanpään Mailan kotiotteluissa – Katso täältä seuraavan koitoksen ajankohta

Lauantaitorit ja muut tapahtumat löydät täältä

Juha Karvanen

Käsikirjoittaja
OSALLISTU KILPAILUUN:

MIKÄ ELÄMÄSSÄ ON MUKAVINTA? KERRO MEILLE JA VOITA #MUKAVA-MUKI!