MUKAVINTA KANKAANPÄÄSSÄ HÖRHIÄISEN MIELESTÄ

Hörhiäinen on Kankaanpään ikioma maskotti ja Hörhiäisviikko-tapahtuman symboli. Kankaanpäässä valitaan vuosittain myös vuoden Hörhiäinen – ihminen, joka edistää kaikkien kankaanpääläisten hyvinvointia. Hörhiäisestä mukavinta Kankaanpäässä on yleinen pörrääminen.


Pörrääminen starttaa luonnollisesti Hämeenkankaan maastoissa fiiliksestä riippuen kävellen, juosten, suksilla tai vaikka hevosella. Erityisen mukavaa pörräily on pyörän selässä, voi suunnistaa teemojen mukaan erilaisiin paikkoihin – silloille, järvien ympäri, muistomerkeille tai vanhojen kauniiden talojen luokse. Pyöräilyn lomassa kietaisen kahvit Kahvila-Konditoria Postellissa.

Viihdyn myös myös kädentaitojen parissa – niitäkin on Kankaanpäässä helppo harrastaa. Materiaalihankintoja voi tehdä esimerkiksi Taide ja Kehys Räikkälästä, Taitokeskus Kankaanpäästä ja inspiraatiota tekemiseen löytyy yli sadasta kaupunkimiljööseen sijoitetusta taidekehän teoksesta ympäri Kankaanpäätä.

Ja tottakai minulle maistuu paikallisten hunajantuottajien herkut - niitä löytyy Venesjärveltä ja Honkajoelta. Ei muuta kuin maistuvan mukaviin pörräilemisiin.

Halajaako mielesi Hämeenkankaalle? Täältä lisää tietoa kansallispuistosta

Kahvit ja muut herkut Kankaanpäästä löydät ravintola- ja kahvilalistauksestamme

Hörhiäinen

Virallinen maskotti
OSALLISTU KILPAILUUN:

MIKÄ ELÄMÄSSÄ ON MUKAVINTA? KERRO MEILLE JA VOITA #MUKAVA-MUKI!